Achtergrond

Geschiedenis

De tandverzorgende kauwgum Freedent Professional met de smaak Strong Mint werd in 2003 op de Nederlandse markt geďntroduceerd. Sinds 2005 is ook Wrigley's Freedent Professional White voor wittere tanden verkrijgbaar.

In 2015 heeft Freedent een nieuwe smaak aan haar succesvolle assortiment toegevoegd: Freedent White Bubblemint. Naast een frisse Bubblegum smaak, bevat Freedent White Bubblemint microkristallen, welke helpen om verkleuring van tanden tegen te gaan en de natuurlijke witheid van uw tanden te behouden.

Freedent Professional

Eat, Drink, Chew.

Er wordt wel van meer kauwgum gezegd, dat het goed is voor je tanden. Maar zelfs als je ze probeerde, was het moeilijk te beoordelen of ze werkten.

Wrigley heeft nu een vernieuwde Freedent Professional ontwikkeld, die je tanden nog beter voelbaar schoon maakt!

Dit komt doordat Freedent Professional met vernieuwde microgranules vanaf de eerste keer kauwen meteen begint om je tanden zachtjes te reinigen! Door te kauwen worden ze in de mond verdeelt en lossen ze langzaam op. Het effect is direct merkbaar: voelbaar schone tanden. Ideaal dus voor wie op het werk is of onderweg en even geen tijd heeft om uitgebreid te poetsen.

Nieuwe Freedent Professional - de heerlijk smakende kauwgum die je tanden voelbaar schoon maakt!

Wrigley's Freedent Professional bevat xylitol, een suikervervanger die gezond is voor de tanden. Het kauwen van suikervrije kauwgum zoals Wrigley’s Freedent Professional stimuleert de speekselproductie, neutraliseert de zuren in tandplak en bevordert de remineralisering van het tandglazuur. Net als alle andere Freedent-kauwgum is natuurlijk ook Freedent Professional suikervrij.

Freedent Professional is verkrijgbaar in de smaken:

  • Strong Mint

Freedent Professional White: voor voelbaar schone en witte tanden

Wrigley’s Freedent Professional White helpt, bovenop de voelbaar schone tanden, om de natuurlijke witte kleur van tanden te behouden.

Freedent Professional White is verkrijgbaar in de smaken:

  • Spearmint
  • Citrus
  • Bubblemint

Merken

  • Freedent Professional
  • Skittles
  • Hubba Bubba